Speciale donatie van Franz Licht

Franz Licht is een bijzondere kunstenaar. Hij verkoopt zijn werk nooit. Hij geeft het alleen weg. Als donatie of in tijdelijke of permanente bruikleen. Dat hij Debsaysyes zo’n bijzonder initiatief vindt dat hij ons een werk schenkt dat we mogen verkopen, is dus een unicum. Een unieke kans.

Zijn werk adresseert de verschillende verschijningsvormen van kunst. Het refereert aan kleurvelden, aan strakke lijnen en vlakken, aan architectuur. Hij werkt graag in series en zoekt naar helderheid, duidelijkheid. Naar het hoogste niveau van vakmanschap. Het gaat hem niet om de interpretatie van zijn werken, maar eerder om het beleven en ervaren van kijken.

Het werk dat nu te koop is bij Debsaysyes heet DSY20, is in 2020 voor ons gemaakt, acryl op board, 20×20 cm, ingelijst en gesigneerd op de achterkant.

De speciale Debsaysyes prijs is €250,-. Dat is inclusief verzending binnen Europa.

Als u dit koopt, krijgt u niet alleen een geweldig kunstwerk in bezit dat anders niet te koop zou zijn, u steunt ook onze non profit stichting om kunst te laten stromen en kunstenaars te helpen in het tonen en verkopen van hun werk. Een doelstelling die belangrijker is dan ooit in deze rare tijden. Om extra in Franz’ geest van doneren te blijven, bieden we koper aan een goed doel te kiezen, waar wij €100,- aan zullen overmaken.

Franz Licht is geboren in 1961 in de buurt van Karlsruhe. Hij is autodidact en woont en werkt tegenwoordig in het noorden van Duitsland. Meer werken van Franz vindt u op www.franz-licht.de