‘Attending’ van Witte Wartena nu in boekvorm

Het vastleggen van een moment uit een verleden is het basisidee in het werk van de Nederlandse kunstenaar Witte Wartena in zijn serie »Attending«. De Tentoonstelling wordt vastgelegd als een situatie. De focus van de werken ligt op mensen en evenementen, die te herkennen zijn aan de titel van het werk en het naamregister. Het werk van Witte Wartena nodigt u uit om na te denken over tentoonstellingen. Wanneer is een ruimte ontworpen en voor wie? Welke mensen zijn aanwezig in de ruimte, wie gebruikt hem? Wat onderscheidt een tentoonstellingslocatie en de enscenering ervan?

De catalogus toont een gedeelte van de (voornamelijk) Berlijnse kunstscene. 47 weken tentoonstellingen in 47 tekeningen van tentoonstellingsopeningen.
Het boek »Attending« met teksten van Ulrike Oppelt is in een beperkte oplage van 200 exemplaren uitgegeven door Art In Flow, Berlin. De teksten zijn in Duits en Engels, formaat 21 x 14,8 cm, zachte kaft, 60 pagina’s. Het boek is nu bij de kunstenaar te bestellen via [email protected]. Het boek kost €10,– plus €5,– verzendkosten. Check deze link om door het boek te bladeren.

This post is also available in: Engels